​Wax & Nails by Masja

Telefon: 2720 2723

Åbningstider:

Mandag:  09.00-17.30​ 

Tirsdag:    09.00-17.30

Onsdag:   LUKKET

Torsdag:   09.00-19.00

Fredag:     09.00-17.30

Vi ønsker at tilbyde vores kunder fleksibilitet og flest mulige tider. 

Derfor skal afbud ske senest dagen inden den aftalte behandling ellers opkræves 50% af behandlingsprisen. Dette gælder også ved sygdom.

Ved udeblivelse uden afbud opkræves det fulde beløb for behandlingen.

Ved alle vore behandlinger er der pålagt et hygiejnegebyr på kr. 10,-

Der giver ingen garanti på vores behandlinger under 16 år

Manicure og pedicure samt plejende behandlinger 

Velplejede hænder med smukke negle fra Wax & Nails by Masja signalerer velvære og giver dine hænder et flot feminint look.​ Du bør ikke gå på kompromis med kvaliteten af din neglebehandling. Manicure og pedicure bør ikke udføres af en amatør, fordi det kan give dårlig holdbarhed, tykke negle, fileskader og i værste fald permanente skader på dine naturnegle.

Vores højtuddannede negleteknikere hos Wax & ​Nails by Masja i Århus nær Risskov sikrer dig et professionelt resultat ved al manicure og pedicure. Samtidig kan du være sikker på at få præcis det sæt negle, som passer til dig. Vi tilbyder også plejende behandlinger til hænder og fødder, hvor du opnår en stor følelse af velvære og silkeblød hud.

Akryl, gele og shellac behandlinger​

​Ved arbejdet med manicure og pedicure benyttes der akryl, gele og Shellac. Vores store udvalg af farver og tilbehør gør, at vi kan imødekomme dine ønsker og præferencer til neglebehandlingen, uanset om du foretrækker et mere naturligt look, fransk lakering eller en noget vildere. Vores sortiment er bredt for at kunne imødekomme lige netop dine ønsker lige fra de lyse og naturlige nuancer til farver, glimmer og similisten. 

Samtidig er vi eksperter i Shellac, som har været en stor succes, siden det kom på markedet i Danmark. Vi sørger løbende for at være opdaterede og uddannede i forhold til nyheder, trends, farver og teknikker på Shellac-området.

​Vi arbejder kun med professionelle holdbare produkter såsom CND, Young Nails og REQ, som med kovalente bindinger til naturneglen sikrer supertynde, holdbare gele- eller akrylnegle.

Kontakt os for at bestille tid til manicure

​Du er altid velkommen på De Mezas Vej 18 i Aarhus C for at høre mere om manicure og pedicure eller for at få neglebehandling. Eller du kan ringe til os på telefon 27 20 27 23 for at bestille tid til pedicure eller manicure. Vi får kunder fra mange områder, men hovedsageligt fra Århus og Skanderborg. 

Åbningstider

​Vi ønsker at tilbyde vores kunder fleksibilitet og flest mulige tider.

Derfor skal afbud ske senest dagen inden den aftalte behandling ellers opkræves 50% af behandlingsprisen.

Ved udeblivelse uden afbud opkræves det fulde beløb for behandlingen.

Der pålægges et hygiejnegebyr på 10,- pr. behandling.

Mandag:     09.00 -17.30​

Tirsdag:     09.00 -17.30​

Onsdag:      09.00 -19.00

Torsdag:     09.00 - 19.00​

 Fredag:       09.00 - 17.30​

​​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 28 anmeldelser på​ Facebook

De Mezas Vej 18, 8000 Aarhus C.  |  Wax & Nails by Masja, telefon: 27 20 27 23   |   CVR: 25942035