​Wax, telefon: 28 60 02 35

​Nails, telefon: 27 20 27 23

Vi træffes bedst fra:  09.00-14.00

Negletyper​

Der er mange luksuriøse fordele ved at få lavet akryl- eller gelenegle:

  • Det er muligt at custom-blende produkterne, så de passer til netop din hudfarve - både sommer og vinter.
  • Du kan få helt tynde, stærke og naturtro negle ved at påføre gennemsigtig akryl eller gele på dine naturnegle - eller skabe en naturtro hvid/lys kant.
  • Du kan vælge at opbygge længere negle med tipper eller skabelon. På samme måde kan en knækket negl repareres med denne metode.
  • Der er uanede muligheder for Nail Art - pynt, glimmer, sten, blomster mv., som både kan lægger i og ovenpå akrylen eller geleen.

Akryl​

Akrylnegle laves med en pensel, som dyppes i væske og dernæst pulver. Væsken og pulveret skaber en lille kugle, som skulptureres ud på neglen. Akrylen hærder hurtigt op af sig selv (der kan gå op til 24 timer, inden produktet er helt gennemhærdet).

Se priser på akrylbehandlinger her.

Gele

Gelenegle laves ved at lægge en geleagtig substans på neglene. Efterfølgende placeres neglene under en UV-lampe, som får produktet til at hærde op. CND BRISA produktet, som vi bruger i salonen, er det eneste hypoallergene system på markedet. Samtidig binder geleen sig kovalent til neglens keratinlag og sikrer dermed stærke, holdbare negle.

Se priser på gelebehandlinger her.

Shellac™

Shellac påføres med en pensel, som var det en almindelig neglelak, og fjernes på kun 10 min. uden brug af fil. Shellac hærder ved UV-lys, så dine negle er 100% tørre, når du forlader salonen. Den er tynd og fleksibel - en genial fusion imellem lak og gele. Den ser naturlig ud og giver en stærk beskyttelse af naturneglen.

Resultatet er 14 dages fantastisk high gloss shine. Ingen mærker, ridser eller afskallede negle, som vi kender fra almindelig neglelak. Vi har over 50 forskellige farver, der kan blandes, samt tilføjes similisten og glitter efter ønske. Shellac er uden brug af formaldehyd, formaldehyd resin, toluen og DBP.

Se priser på Shellacbehandlinger her.

CND™ Brisa Lite™

Brisa Lite er en glaslignende geleagtig substans, som lægges på neglene i et tyndt lag. Det giver ekstra styrke til naturneglene, inden en Shellac behandling. Brisa Lite kan ikke forlænge neglene, men påføres på dine naturnegle som en ekstra forstærkning.

Se priser på Brisa Lite behandlinger her.

Vinylux® Weekly Polish

Et nyt og innovativt 7 dages laksystem, der forener mode og teknologi med hurtig applicering: 7 dages holdbarhed, 8,5 minutters tørretid og nem aftagning. I modsætning til traditionel neglelak, som i gennemsnit tørrer på 20-40 min., så er Vinylux komplet tør på kun 8,5 min.!

Den har Base Coat indbygget i lakken og sikrer en ultimativ hæftning på naturneglen. Husk at rykste flasken i 30 sekunder, inden lakken påføres. Toppes med en Weekly Top Coat, som sikrer en high shine holdbarhed - uden ridser og afskalning som med traditionel neglelak. Vi har et stort udvalg af farver, der matcher vores Shellac farveudvalg.

Se priser på på Vinylux behandlinger her.

Åbningstider

​Vi ønsker at tilbyde vores kunder fleksibilitet og flest mulige tider. Derfor skal afbud ske senest dagen inden den aftalte behandling (ellers må 50% af behandlingsprisen betales). Ved udeblivelse uden afbud skal det fulde beløb for behandlingen betales.

Mandag:     09.00 -17.30​

Tirsdag:     09.00 -17.30​

Onsdag:     Åbent efter aftale​

Torsdag:     09.00 - 19.00​

Fredag:     09.00 - 17.30​

Lørdag:      09.00 - 14.00​​

​​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 28 anmeldelser på​ Facebook

De Mezas Vej 18, 8000 Aarhus C.   |   Wax, telefon: 28 60 02 35   |   Nails, telefon: 27 20 27 23   |   CVR: 25942035