​Wax & Nails by Masja

Telefon: 2720 2723

Åbningstider:

Mandag:  09.00-17.30​ 

Tirsdag:    09.00-17.30

Onsdag:   09.00-19.00

Torsdag:   09.00-19.00

Fredag:     09.00-17.30

Vi ønsker at tilbyde vores kunder fleksibilitet og flest mulige tider. 

Derfor skal afbud ske senest dagen inden den aftalte behandling ellers opkræves 50% af behandlingsprisen.

Ved udeblivelse uden afbud opkræves det fulde beløb for behandlingen.

Shellac negle, gele negle og akryl negle

Hos Wax & Nails by Masja i Århus nær Risskov tilbyder vi blandt andet Shellac negle, gele negle og akryl negle til vores mange kunder, som gerne kommer helt fra Skanderborg. Vi laver også franske negle og andre former for kunstige negle, men gele negle, akryl negle eller Shellac negle er mest populært.

Fordele ved akryl- og gelenegle​

​Der er mange luksuriøse fordele ved at få lavet akryl- eller gelenegle, såsom:

  • ​Det er muligt at custom-blende kunstige negle, så de passer til netop din hudfarve - både sommer og vinter.
  • Du kan få helt tynde, stærke og naturtro negle ved at påføre gennemsigtig akryl eller gele på dine negle - eller skabe en naturtro hvid/lys kant.
  • Du kan vælge at opbygge længere negle med tipper eller skabelon, og vi kan bruge samme metode til at reparere en knækket negl.
  • Der er uanede muligheder for Nail Art såsom pynt, glimmer, sten og blomster, som både kan lægges i og ovenpå akrylen eller geleen.

Akrylnegle hærder op af sig selv​

Akrylnegle laves med en pensel, som dyppes i væske og dernæst pulver. Væsken og pulveret skaber en lille kugle, som skulptureres ud på neglen. Akrylen hærder hurtigt op af sig selv (der kan gå op til 24 timer, inden dine nye akrylnegle er helt gennemhærdet).

Se priser på akrylnegle her.

Gelenegle er særligt stærke og holdbare​

​Vi lægger en geleagtig substans på neglene, når vi laver gelenegle. Efterføgende skal neglene være under en UV-lampe, der hærder geleproduktet op. Samtidig binder geleen sig kovalent til neglens keratinlag, hvilket sikrer stærke og holdbare negle. Vi benytter CND BRISA, som er det eneste hypoallergene system til gelenegle.

Se priser på gele negle her.

14 dages high gloss shine med Shellac negle​

Shellac negle laves med en pensel som almindelig neglelak, og kan fjernes på kun 10 minutter uden brug af fil. Shellac hærder ved UV-lys, så dine negle er 100 procent tørre, når du forlader salonen.

Den er tynd og fleksibel - en genial fusion imellem lak og gele. Den ser naturlig ud og giver en stærk beskyttelse af naturneglen. Resultatet er 14 dages fantastisk high gloss shine. Ingen mærker, ridser eller afskallede negle, som vi kender fra almindelig neglelak.​

Vi har over 50 forskellige farver til Shellac negle, der kan blandes, og vi kan tilføjes similisten og glitter efter ønske. Shellac negle er lavet uden brug af formaldehyd, formaldehyd, resin, toluen og DBP.

 Se priser på Shellac negle her.

CND Brisa Lite for ekstra styrke​

​CND™ Brisa Lite™ er en glaslignende geleagtig substans, som lægges på neglene i et tyndt lag. Det giver ekstra styrke til naturneglene forud for en Shellacbehandling. Brisa Lite kan ikke forlænge neglene, men påføres dine naturnegle som en ekstra forstærkning.

Se priser på Brisa Lite-behandlinger her.

Vinylux Weekly Polish forener mode og teknologi​

​Vinylux® Weekly Polish er et nyt og innovativt 7-dages laksystem, der forener mode og teknologi med hurtig applicering: 7 dages holdbarhed, 8,5 minutters tørretid og nem aftagning. Vinylux er komplet tør på kun 8,5 minutter i modsætning til traditionel neglelak, som i gennemsnit tørrer på 20-40 minutter.

Vinylux har Base Coat indbygget i lakken og sikrer en ultimativ hæftning på naturneglen. Den toppes med en Weekly Top Coat, som sikrer en high shine holdbarhed. Dermed kommer der ingen ridser og afskalninger som med traditionel neglelak. Vi har et stort udvalg af farver, der matcher vores Shellac-farveudvalg.

Se priser på Vinylux-behandlinger her.

Du er altid velkommen til at besøge os på De Mezas Vej 18 i Aarhus C, hvis du ønsker for eksempel Shellac negle, gele negle eller akryl negle samt franske negle. Du kan også ringe til os på telefon 27 20 27 23 for at bestille tid til gele negle, akryl negle eller Shellac negle.

Åbningstider

​Vi ønsker at tilbyde vores kunder fleksibilitet og flest mulige tider.

Derfor skal afbud ske senest dagen inden den aftalte behandling ellers opkræves 50% af behandlingsprisen.

Ved udeblivelse uden afbud opkræves det fulde beløb for behandlingen.

Mandag:     09.00 -17.30​

Tirsdag:     09.00 -17.30​

Onsdag:      09.00 -19.00

Torsdag:     09.00 - 19.00​

 Fredag:       09.00 - 17.30​

​​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 28 anmeldelser på​ Facebook

De Mezas Vej 18, 8000 Aarhus C.  |  Wax & Nails by Masja, telefon: 27 20 27 23   |   CVR: 25942035