​Wax & Nails by Masja

Telefon: 2720 2723

Åbningstider:

Mandag:  09.00-17.30​ 

Tirsdag:    09.00-17.30

Onsdag:   LUKKET

Torsdag:   09.00-19.00

Fredag:     09.00-17.30

Vi ønsker at tilbyde vores kunder fleksibilitet og flest mulige tider. 

Derfor skal afbud ske senest dagen inden den aftalte behandling ellers opkræves 50% af behandlingsprisen. Dette gælder også ved sygdom.

Ved udeblivelse uden afbud opkræves det fulde beløb for behandlingen.

Ved alle vore behandlinger er der pålagt et hygiejnegebyr på kr. 10,-

Der giver ingen garanti på vores behandlinger under 16 år

​Kundeudtalelser

Jeg er meget tilfreds med servicen hos wax by masja :)

Jeanne er jeg rigtig glad for, det gør sjovt nok ik ondt når hun vokser mig.

Camilla Rasmussen

Lækkert sted. Super sød og god betjening. Genial voks! Ingen strips i de intime områder, her er det selve voksen man hiver i. Og hold **** hvor er det bare rart med professionel rådgivning. Meget, meget få smerter i forhold til de andre steder jeg har prøvet hidtil - som jeg ikke vender tilbage til efter at have besøgt Wax by masja. 

Til dem der ikke er blevet vokset før: Ja, det gør ondt - den første gang. Og derefter er det ingenting, da man vender sig til det + færre hår + blødere hår og efter et par gange er der meget lidt tilbage. 

Forstår ikke dem der stadig bruger tid, penge, dårlig hud og dårligt resultat på at skrabe...

Cleoh Dharma Søndergaard 

Hey 

Var nede og få en voks behandling af ryg og skuldre i går - det var første gang hos jer, har fået det gjort mange gange før, andre steder. Men i bliver mit foretrukne sted fremover, fik en virkelig god behandling, hun var rigtig dygtig, hun gik op i det hun lavede. 

Da vi var ved at være færdige kigger hun lige på resultatet og ser at der lige er noget der ikke er helt i orden, og så tager hun lige det inden jeg går, det synes jeg sku er super fedt, og det viser bare hvor meget hun går op i sit arbejde. 

Fik også at vide at jeg skulle gå hjem i et kold bad og lade være med at dyrke sport i de næste 24 timer, bare de her små ting som hun ikke er forpligtet til at fortælle, men det har jeg aldrig fået at vide de andre steder jeg har været. 

Så kæmpe ros..fik desværre ikke navnet på medarbejderen, men håber i kan se i systemet hvem der behandlede mig så hun for det at vide.

Martin Lykke Justesen

Fantastisk!!

Jeg skulle på en længere ferie med min kæreste sidste år, og jeg fik ham simpelthen med på ideen om en voks behandling på de mere intime dele ;) Vi lå næsten ved siden af hinanden, med et gardin til at dele rummet op.

Personligt havde jeg en pige ved navn christina - tror jeg, ung pige med lyst hår. Hun var bare perfekt til min første behandling! jeg havde været så nervøs, og bange for smerten, men det var jo ingenting!

Jeg er ihvertfald fast besluttet på at når jeg skal vokses igen, så skal det være nede hos masja. Super!

Aurora

Masja er klart den dygtigste og mest professionelle voks-behandler, jeg har mødt. Eftersom jeg i mange år har været aktiv samba-danser, så siger det en hel del! Klinikken er - ligesom hjemmesiden - professionel, tjekket og med en varm atmosfære, og Masja går til tingene med lige dele imødekommenhed og afslappet professionalisme.

Skønt at være i hænderne på en, som virkelig brænder for sit fag. Og endda til absolut rimelig pris. Jeg kan varmt anbefale Masja som del af sommer-forberedelserne - og resten af året :-)

Louise Koch

Super lækkert sted, og meget sød ejer, Majsa. Jeg vil klart anbefalde stedet til enhver. Jeg følte det selv grænseoverskridende ved den første Brasiliansk, voksbehandling og ja det kan da mærkes, men slet ikke så slemt som frygtet. 

Super lækker glad bagefter og næsten ikke rød. Stedet og behandlingen kan stærkt anbefaldes, idet der bruges en særlig varmvoks og at Masja er meget forsigtig er smerten til at holde ud. Jeg er super glad for ar være startet på dette og glæder mig til sommeren. Det holder længe og hårene føltes blødere og stikker ikke på samme måde når de kommer ud igen. 

Vi tager ofte et par piger afsted sammen, og venter på hinanden i det hyggelige venterum med god atmosfære. God gave ide også:-)

Tine Lotzkat

Åbningstider

​Vi ønsker at tilbyde vores kunder fleksibilitet og flest mulige tider.

Derfor skal afbud ske senest dagen inden den aftalte behandling ellers opkræves 50% af behandlingsprisen.

Ved udeblivelse uden afbud opkræves det fulde beløb for behandlingen.

Der pålægges et hygiejnegebyr på 10,- pr. behandling.

Mandag:     09.00 -17.30​

Tirsdag:     09.00 -17.30​

Onsdag:      09.00 -19.00

Torsdag:     09.00 - 19.00​

 Fredag:       09.00 - 17.30​

​​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 28 anmeldelser på​ Facebook

De Mezas Vej 18, 8000 Aarhus C.  |  Wax & Nails by Masja, telefon: 27 20 27 23   |   CVR: 25942035