​Wax & Nails by Masja, telefon: 27202723

Vi træffes bedst fra:  09.00-14.00

Medarbejdere​

​Wax & Nails by Masja består af et team på 6 imødekommende og professionelle behandlere der består af Annette, Karina, Julie, Stine, Helle og Masja.

Vi arbejder med akryl, gele og Shellac. Her har vi et stort udvalg af farver og tilbehør, så vi kan sørge for at imødekomme dine ønsker og præferencer.

​Vi er alle uddannede i at udføre de samme voksbehandlinger og leverer derfor en 100% tilfredsstillende behandling og resultat til vores kunder.​

Det er vigtigt for os at skabe et roligt og diskret rum, hvor tingene foregår professionelt og effektivt - et sted, hvor det føles naturligt og indbydende at komme. Vi prioriterer at råde og vejlede dig omkring før- og efterbehandling, så du får det optimale ud af din behandling hos Wax & Nails by Masja.

Annette Voldstedlund​

Annette er salonens altid imødekommende og snaksaglige receptionist. Hun sørger for en god velkomst, koordinerer tidsbestillinger via telefonen og hjælper til med nogle af vores behandlinger.

​Annette kommer fra Djursland og har været hos Wax & Nails by Masja siden 2014.​

​Karina Nielsen​

Karina er salonansvarlig hos Wax & Nails by Masja. Hun udfører alle vores voksbehandlinger, samt pedicure, gellak fra CND Schllac og REQ. Lash lift, farvning af bryn og vipper samt spray tan.

Karina er uddannet kosmetolog i 2011 og på det faglige, vil hun gerne være kendt for grundighed, sans for detaljen og give kunden en god rådgivning om efterbehandling.

Masja Juul Skovhus Schmidt​​​

Masja er indehaver af Wax & Nails by Masja. Hun er uddannet på Kosmetologskolen CIDESCO i år 2000, og har siden arbejdet på hudplejeklinikker i både København og Aarhus.

​I 2006 uddannede Masja sig til negleteknikker hos Creative Nail Designs (CND) i akryl, gele og Shellac.

Siden har hun drevet selvstændig negle- og vokssalon i Aarhus C.​

Julie​ Janerka

Julie er vores super dygtige negleteknikkere.

Hun laver alt inden for gele, pedicure og gellak fra CND Shellac og REQ.

Derudover laver Julie også Spray tan, Lash lift, farvning af bryn og vipper samt voksbehandlinger.

​Stine Kristensen

Stine​ er grundig oplært hos Wax & Nails by Masja i voksbehandlinger, pedicure, manicure og gellak fra CND shellac og REQ.  Samt farvning af vipper og bryn, og er altid smilede og meget perfektionistisk.

Stine er ansat som afløser, da hun er under uddannelse som kosmetolog. Dog vil Stine prima være at se i salonen om lørdagen.

Åbningstider

​Vi ønsker at tilbyde vores kunder fleksibilitet og flest mulige tider. Derfor skal afbud ske senest dagen inden den aftalte behandling (ellers må 50% af behandlingsprisen betales). Ved udeblivelse uden afbud skal det fulde beløb for behandlingen betales.

Mandag:     09.00 -17.30​

Tirsdag:     09.00 -17.30​

Onsdag:          LUKKET

Torsdag:     09.00 - 19.00​

Fredag:     09.00 - 17.30​

Lørdag:      09.00 - 14.00​​

​​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 28 anmeldelser på​ Facebook

De Mezas Vej 18, 8000 Aarhus C.  |  Wax & Nails by Masja, telefon: 27 20 27 23   |   CVR: 25942035