​Wax & Nails by Masja, telefon: 27202723

Vi træffes bedst fra:  09.00-14.00

Medarbejdere​

​Wax & Nails by Masja består af et team på 7 imødekommende og professionelle behandlere. Louise, Ida og Karina er kommet til i 2017 og slutter sig dermed til det eksisterende team af behandlere, der består af Camilla, Jeanne, Masja og Annette (salonens vores receptionist).

Vi arbejder med akryl, gele og Shellac. Her har vi et stort udvalg af farver og tilbehør, så vi kan sørge for at imødekomme dine ønsker og præferencer.

​Vi er alle uddannede i at udføre de samme voksbehandlinger og leverer derfor en 100% tilfredsstillende behandling og resultat til vores kunder.​

Det er vigtigt for os at skabe et roligt og diskret rum, hvor tingene foregår professionelt og effektivt - et sted, hvor det føles naturligt og indbydende at komme. Vi prioriterer at råde og vejlede dig omkring før- og efterbehandling, så du får det optimale ud af din behandling hos Wax & Nails by Masja.

​Masja Juul Skovhus Schmidt​​

​Masja er indehaver af Wax & Nails by Masja. Hun er uddannet på Kosmetologskolen CIDESCO i år 2000, og har siden arbejdet på hudplejeklinikker i både København og Aarhus.

I 2006 uddannede Masja sig til negleteknikker hos Creative Nail Designs (CND) i akryl, gele og Shellac. 

Siden har hun drevet selvstændig negle- og vokssalon i Aarhus C.

Annette Voldstedlund

Annette er salonens altid imødekommende og snaksaglige receptionist. Hun sørger for en god velkomst, koordinerer tidsbestillinger via telefonen og hjælper til med nogle af vores behandlinger.

Annette kommer fra Djursland og har været hos Wax & Nails by Masja siden 2014.

​Ida Hove Jørgensen​

​Ida er uddannet lægeeksamineret kosmetolog i 2008 og har siden da arbejdet indenfor faget. Hun lægger stor vægt på resultater, velvære og kundens ”frirum” - uanset behandling eller formål.

Ida udfører alle vores voksbehandlinger, samt Shellac behandlinger og farvning af vipper og bryn.

​Karina Nielsen

​Karina er vores nyeste skud på stammen. Hun er uddannet kosmetolog i 2011 og udfører alle vores voksbehandlinger, samt pedicure og farvning af vipper og bryn.

Karina er en glad pige med glimt i øjet. På det faglige plan vil hun gerne være kendt for sin grundighed, sans for detaljen og give kunden en god rådgivning om efterbehandling.

Åbningstider

​Vi ønsker at tilbyde vores kunder fleksibilitet og flest mulige tider. Derfor skal afbud ske senest dagen inden den aftalte behandling (ellers må 50% af behandlingsprisen betales). Ved udeblivelse uden afbud skal det fulde beløb for behandlingen betales.

Mandag:     09.00 -17.30​

Tirsdag:     09.00 -17.30​

Onsdag:     Åbent efter aftale​

Torsdag:     09.00 - 19.00​

Fredag:     09.00 - 17.30​

Lørdag:      09.00 - 14.00​​

​​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 28 anmeldelser på​ Facebook

De Mezas Vej 18, 8000 Aarhus C.  |  Wax & Nails by Masja, telefon: 27 20 27 23   |   CVR: 25942035