​Wax & Nails by Masja

Telefon: 2720 2723

Åbningstider:

Mandag:  09.00-17.30​ 

Tirsdag:    09.00-17.30

Onsdag:   LUKKET

Torsdag:   09.00-19.00

Fredag:     09.00-17.30

Vi ønsker at tilbyde vores kunder fleksibilitet og flest mulige tider. 

Derfor skal afbud ske senest dagen inden den aftalte behandling ellers opkræves 50% af behandlingsprisen. Dette gælder også ved sygdom.

Ved udeblivelse uden afbud opkræves det fulde beløb for behandlingen.

Ved alle vore behandlinger er der pålagt et hygiejnegebyr på kr. 10,-

Der giver ingen garanti på vores behandlinger under 16 år

Før og efter voksbehandling​

Vi stræber efter at give dig den mest behagelige og effektive voksbehandling, derfor har vi samlet nogle råd, der er med til at forbedre resultatet af din behandling. 

Før voksbehandlingen

Før en voksbehandling er det vigtigt, at  du sikrer dig, at hårene er mindst 2-3 mm. Inden voksbehandlingen bør du bruge en bodyscrub fra Lycon på det område du skal have vokset - samme dag eller dagen før. På den måde får du det bedste resultat og undgår at hårene knækker.

Undgå så vidt muligt solen før og efter behandlingen – både den naturlige og solarium. Solbrændt eller solskoldet hud er mere følsom og sart. Ligeledes kan huden være sart efter en voksbehandling og bør derfor ikke udsættes for solens skadelige stråler.

Brug altid en solcreme med høj solfaktor. Det tilrådes at bruge solfaktor året rundt – også i overskyet vejer. 

Hårene fjernes ved roden ved en voksbehandling og derfor holder behandlingen ca. 3-6 uger, inden hårene igen når deres fulde længde. Dog skal der tages højde for hårenes forskellige vækstfaser - hårene  har en såkaldt hvilefase.

Hårene har ikke alle den samme vækstcyklus, hvorfor mange oplever, at de få uger efter en behandling kan mærke/se hår i det voksede område. Disse hår forveksles ofte med de hår, der allerede er blevet fjernet ved sidste behandling - derfor opleves resultatet som utilfredsstillende. Men eftersom hårene har deres helt egen vækstcyklus, så er disse "nye hår" blot nogle, der ikke var vokset op til hudens overflade ved tidligere behandling. 

For at få hårene til at vokse i nogenlunde samme cyklus på længere sigt, så tilrådes det at blive vokset hver 3. uge til at starte med.

Bruger du en epilator og har besluttet dig for at blive vokset, er det en god ide at holde en pause på 2-3 uger med epilatoren. Epilation giver ofte knækkede hår, som derfor vil vokse frem i forskellige længder, hvilket betyder, at man skal epilere ofte - til stor irritation for de fleste.

Efter voksbehandlingen

Efter behandlingen er det vigtigt, at du plejer huden med de anbefalede produkter for at undgå tørhed og indgroede hår.

Hos Wax & Nails by Masja er vores favoritprodukter til brug efter voksbehandlingen:

  • Ingrown-X-it Solution, en super effektiv spray til ansigt og krop. Virker mildt eksfolierende og modvirker ubehag ved indgroede hår. Beroliger irriteret hud og virker fugtende. Perfekt til efter voksbehandling, barbering, hårfjerningscreme, elektrolyse, udbrud eller tilstoppet hud. Hverken svier eller brænder.
    ​​
  • Anti Bump Foaming Gel med Lemon Tea-Tree, Arnica og Calendula modvirker effektivt indgroede hår, samt dannelsen af nye udbrud på ansigt og krop. Virker samtidig beroligende, bevarer hudens pH-balance og efterlader den ren, blød, glat og fugtet.

Åbningstider

​Vi ønsker at tilbyde vores kunder fleksibilitet og flest mulige tider.

Derfor skal afbud ske senest dagen inden den aftalte behandling ellers opkræves 50% af behandlingsprisen.

Ved udeblivelse uden afbud opkræves det fulde beløb for behandlingen.

Der pålægges et hygiejnegebyr på 10,- pr. behandling.

Mandag:     09.00 -17.30​

Tirsdag:     09.00 -17.30​

Onsdag:      09.00 -19.00

Torsdag:     09.00 - 19.00​

 Fredag:       09.00 - 17.30​

​​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 28 anmeldelser på​ Facebook

De Mezas Vej 18, 8000 Aarhus C.  |  Wax & Nails by Masja, telefon: 27 20 27 23   |   CVR: 25942035